Wespennest Peel en Maas.

Wespennest Peel en Maas.

Wespennest Peel en Maas. vanaf € 50 incl.btw. Panningen,Helden,Egchel,Grashoek,Beringe,Baarlo,Kessel, Maasbree en Meijel,door Constant Plaagdier Preventie.                                          Voor snelle en met seizoensgarantie bestrijding van wespennesten.

06 39022251

wespennest in mk

Wespennest Peel en Maas. Bel voor juiste prijsopgave.

Geef ook graag de hoogte en de bereikbaarheid door, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan. Ga alstublieft zelf niet voor bestrijder spelen om allerlei huis tuin en keuken preparaten in de invlieg opening te spuiten. (wij kunnen dan geen seizoen garantie meer geven.

De uitvliegopening is het punt waar we de poeder inspuiten. Met hoge druk wordt de  poeder in het nest  geblazen.

Met de wespen hoogtespuit kan ik precies de hoeveelheid poeder bepalen welke ik in het nest injecteer.                                                                                      Is het nest binnen zichtbaar, wordt er van binnenuit bestreden. Door de juiste gedoseerde hoeveelheid wordt er geen onnodig veel poeder in het nest geblazen. Het poeder is gemaakt uit een substantie van de eiken galnoot.

Ook seizoengarantie is voor mij een normale zaak. Mocht de bestrijding niet gelukt zijn komen we gratis terug.

Wespen binnen. Zijn er wespen binnengekomen en uw weet niet waarvandaan?            Advies: ga op zoek naar naden en kieren, maar een lamp of plafonnière kan ook vaak de oorzaak zijn. De openingen kan men dicht kitten met acrylaat kit.

Na een bestrijding kan het voorkomen dat er na een aantal weken nog larven tot ontwikkelen komen. Deze wespen zijn niet meer levensvatbaar en hebben geen functie meer voor het nest. Ook kan de mogelijkheid bestaan dat het nest gaat stinken (rottingsprocedure) nest weghalen als het kan, kan het niet, dan zoveel mogelijk ventileren.

Wespen welke op terrasjes komen kan ik voor uw wegvangen met verschillende soorten wespenvangers waspbag of waspbane. Vraag aan Constant Plaagdier Preventie een prijsopgave!

Als er vijvertjes of water partijen zijn met vissen, dan deze dienen goed afgeschermd te worden tijdens de bestrijding. Ook opletten met besmette wespen (wespenpoeder).

Om de bestrijding te waarborgen hoeft men niet te wachten tot het donker is. De bestrijding kan gewoon overdag gebeuren.

Voor informatie kunt uw altijd bellen met Constant Plaagdier Preventie,                                06 39022251 ik sta uw graag te woord