Nieuws

Rattenmonitor registreert meldingen van rattenoverlast.

Alle meldingen worden anoniem op wijkniveau in kaart gebracht.Dit is voor plaagdierbeheersers en burgers! Hiermee wordt de ontwikkeling en verplaatsing van ratten in de gaten gehouden.

Steeds meer meldingen van ratten.

Het valt op dat we de laatste tijd steeds meer meldingen van ratten krijgen, zowel bruine als zwarte! Blijf allert en zorg dat er geen onnodig voedsel blijft liggen. Preventie is hier de juiste benaming!

2019 Weinig wespennesten.

Dit jaar weinig wespennesten, waar dat aan zou kunnen liggen,daar zijn de meningen over verdeeld. Mijn vermoeden, de weersomstandigheden in het vroege voorjaar. Dus het is niet zo wat de media schreef, dat er een wespenplaag aan kwam. Nee, 25 % van vorig jaar, maar vorig jaar was het een ware race tegen de klok om iedereen te helpen!

Veel landelijke organisaties die wespennesten bestrijden onder de noemer plaatselijke bestrijder.

Het blijft elk jaar opletten dat uw er niet in trapt, bedrijven die zich voordoen als zijnde plaatselijke bestrijder. Let op dat uw navraag doet waar de bestrijder vandaan komt, want uw betaald zomaar de hoofdprijs voor een wespennest bestrijden, terwijl bij ons de prijzen vanaf 40 euro tot maximaal 60 euro ligt incl. Btw. en seizoen garantie.

Dit Jaar zijn Jim en Nick kurvers ingetreden in ons bedrijfje.

De zonen Jim 22 jaar en Nick 21 Jaar zijn voor een bepaald aantal uren in het bedrijf komen werken, als bestrijdingstechnicus,dus mogelijk kunt uw een van onze medewerkers ook bij uw verwachten. De werknemers zijn gecertificeerd en gediplomeerd en ingewerkt door een ervaren bestrijdingstechnicus. Ook zijn ze gecertificeerd voor buitengebruik biocide, volgens IPM.

Certificering I.P.M.

Elk jaar wordt ons bedrijf getoetst op I.P.M. certificering.Ook nu weer de goedkeuring voor Constant Plaagdier Preventie om buiten rodenticide in te zetten bij noodgevallen.(rattenbestrijding buiten)