Nieuws

Veel landelijke organisaties die wespennesten bestrijden onder de noemer plaatselijke bestrijder.

Het blijft elk jaar opletten dat uw er niet in trapt, bedrijven die zich voordoen als zijnde plaatselijke bestrijder. Let op dat uw navraag doet waar de bestrijder vandaan komt, want uw betaald zomaar 75 euro voor een wespennest bestrijden, terwijl bij ons de prijzen vanaf 40 euro tot maximaal 60 euro ligt incl. Btw. en seizoen garantie.

Dit Jaar zijn Jim en Nick kurvers ingetreden in ons bedrijfje.

De zonen Jim 22 jaar en Nick 21 Jaar zijn voor een bepaald aantal uren in het bedrijf komen werken, als bestrijdingstechnicus,dus mogelijk kunt uw een van onze medewerkers ook bij uw verwachten. De werknemers zijn gecertificeerd en gediplomeerd en ingewerkt door een ervaren bestrijdingstechnicus. Ook zijn ze gecertificeerd voor buitengebruik biocide, volgens IPM.

Afgelopen jaar veel wespen.

Door het warme voorjaar zijn er afgelopen jaar veel meer wespennesten als voorgaande jaren! De wespen hebben optimaal kunnen profiteren van het warme weer en weinig wind en neerslag. Nu werd me gevraagd waar de wespenplaag bleef? Hierop kan ik alleen maar zeggen dat Constant Plaagdier Preventie er veel heeft opgeruimd.

Certificering I.P.M.

Elk jaar wordt ons bedrijf getoetst op I.P.M. certificering.Ook nu weer de goedkeuring voor Constant Plaagdier Preventie om buiten rodenticide in te zetten bij noodgevallen.(rattenbestrijding buiten)